Wat kan ik jou bieden?

Healing

Healing, de naam is maar een naam. Wat er gebeurt is iedere keer weer anders en voelt bijna magisch.

“Hannelore jij zorgt ervoor met jouw oprechte aandacht dat ik (weer) aandacht voor mezelf heb”

Ik breng jou weer in contact met jouw energie. Deze energie heb je bij je vanaf je geboorte. Door gebruiken, gewoontes dwaal je soms even af en luister je niet meer (helemaal) naar je gevoel. Als het ware zijn je hoofd en lichaam niet meer met elkaar verbonden, waardoor alles veel energie en  moeite kan kosten. Een healing doorbreekt dit.

Je hoeft niets te ‘mankeren’ om een healing te ontvangen, het is als een warme deken, die altijd fijn is en doet waarvoor hij is. Jou weer voorzien van energie, een hoofd vrij van gedachten of waar je ook naar op zoek bent.

Massage

Tijdens een massage voel ik intuïtief aan waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Ieder lichaam vertelt een verhaal en als er aandacht is voor dat verhaal komt er zoveel beweging en vrijheid in jou.

Zijn er knoopjes, pijnlijke plaatsen dan masseer ik deze graag los. Om er daarna een heerlijke ontspannende massage van te maken.

Het is mijn doel om jou te ontzorgen en de tijd even te vergeten.

Lichaamscoaching voor bedrijven en particulieren

Gun jij jezelf of je medewerkers een moment van ontspanning, waarbij ook aan persoonlijke ontwikkeling wordt gedacht? Dan is lichaamscoaching helemaal wat voor jou.

Het omvat:

  • Intakegesprek en probleemanalyse
  • Vier fysieke afspraken, ieder van ca. 1,5-2 uur per afspraak
  • Tussentijdse telefonische contactmomenten waar nodig

Unleash your full potential

Wil je jouw collega’s, team of jezelf helemaal laten schitteren en verder doorontwikkelen dan is het Unleash your full potential iets voor jou.

Unleash your full potential
Door je eerst te richten op het individu en daarna de brug te slaan naar het team bouw je aan een ontzettend krachtig concept. Een team wat in verbinding is, elkaar echt ziet en het beste resultaat wil behalen is ontzettend wendbaar en flexibel. En laat dat nu net de uitdaging en de kracht zijn van het Unleash Your full potential program.

Een programma waarin we werken met individuele doelen en gezamenlijke doelen. Een programma wat voorbij gaat aan de standaard, maar jou en je organisatie wil laten excellereren. Daarvoor doen wij wat wij doen!