Voor mannen

De echte man
“Echte mannen”: wat een heerlijk nummer is dat van Guus Meeuwis. Maar wat is dat nu ‘een’ echte man? Is dat de man die sport, een gezellig privéleven heeft en net zoals een vrouw de bal hoog houdt? Of speelt er nog zoveel meer en verlang jij als man terug naar vrijheid, speelsheid en genieten van ieder moment.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en jouw dromen.

“In mijn ogen beheerst Hannelore de kunst van het luisteren en de juiste dingen spiegelen, ze weet in ieder geval de juiste snaar te raken, zowel mentaal als fysiek”

Voor vrouwen

Even alle ballen los….. zucht, wat heerlijk!

Als vrouw voel en ervaar ik voor welke keuzes we iedere dag komen te staan. Ga ik de was netjes wassen en opruimen of toch even hardlopen? Ga ik drie of vier dagen werken? Heb ik de kinderen genoeg aandacht gegeven vandaag? Hoe ontspan ik tussendoor?

Allemaal vragen die zich afspelen in ons hoofd. Daarnaast willen we ook nog graag de ideale vriendin, moeder, vrouw, zus, dochter zijn. Maar die tijd voor jou even alleen, die plan jij vaak niet in.

Algemeen

Ontdekken wie jij (nog meer) bent.
Ontdekken wie jij nog meer bent dan alleen die man of vrouw. Vanuit ING Bank waar ik werkte als accountmanager naar uiteindelijk mijn eigen praktijk. Een ontdekking waarin ikzelf een enorme weg heb afgelegd. De kilo’s vlogen eraf en intussen ging ik steeds meer voelen en ervaren wat er echt toe doet. Wat is er nu echt nodig zodat ik mezelf steeds beter voel? Hoe kan ik daarmee ook voor anderen er nog vollediger zijn?