Energetische coaching

Energetische coaching, de naam is maar een naam. Wat er gebeurt is iedere keer weer anders en voelt bijna magisch.

“Hannelore jij zorgt ervoor met jouw oprechte aandacht dat ik (weer) aandacht voor mezelf heb”

Ik breng jou weer in contact met jouw energie. Deze energie heb je bij je vanaf je geboorte. Door gebruiken, gewoontes dwaal je soms even af en luister je niet meer (helemaal) naar je gevoel. Als het ware zijn je hoofd en lichaam niet meer met elkaar verbonden, waardoor alles veel energie en  moeite kan kosten. Energetische coaching doorbreekt dit.

Je hoeft niets te ‘mankeren’ om energie te ontvangen, het is als een warme deken, die altijd fijn is en doet waarvoor hij is. Jou weer voorzien van energie, een hoofd vrij van gedachten of waar je ook naar op zoek bent.

Energetische coaching helpt bij:

– Voorkomen en herstellen van een burn-out
– Herstel na ziekte of operatie
– Slaapproblemen
– Stress
– Paniekaanvallen
– Hyperventilatie
– Onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK)
– Lichamelijke pijn
– Geestelijke onbalans
– Vermoeidheid
– Examenstress
– Onzekerheid
– Spanning
– Menstruatieklachten na vaccinatie
– HSP

Deze opsomming geeft een indruk van klachten die ik tot nu toe heb mogen behandelen. De lijst stopt hier gelukkig niet. Iedere dag ontdek ik nog nieuwe mogelijkheden.

HSP
Daarnaast heeft energetische coaching een helende werking als je HSP bent. Als HSP pik je zoveel op dat je soms niet meer weet wat van jou is en bij jou hoort. Een energetische coaching brengt je weer terug bij jezelf. HSP is iets waar ik mijn kracht van heb gemaakt, wil jij dit ook? Dan help ik jou daar graag bij.