Ervaringen

“Hannelore was enorm betrokken bij ons gezin na de geboorte van ons zoontje en heeft hem door de eerste sprongetjes geholpen. Voordat Hannelore er was sliep hij onrustig en kort. Na de eerste behandeling sliep ons zoontje in zijn eigen ledikantje (waar hij daarvoor zichzelf totaal overstuur huilde) en vanaf de volgende behandelingen is het alleen maar beter gegaan. Hannelore heeft rust gebracht in een hectische periode en ik ben haar ontzettend dankbaar.”

– Marloes –

“Ik en mijn zoontje van 6 hebben goede ervaringen met Hannelore. Mijn zoontje had veel moeite met slapen en door healing van Hannelore slaapt hij nu ’s nachts door. Zelf had ik last van rugklachten veroorzaakt door stress. Hannelore heeft me hierbij geholpen en ik ben hier zeer tevreden over. Ik voel me veel beter.”

– Christiaan –

“Hannelore heeft mij na een lange periode van klachten ten gevolge van een ongeval een aantal behandelingen aangeboden. Al na twee keer voelde ik me een ander mens en zoals het er nu naar uitziet ben ik hierdoor na 6 maanden eindelijk bevrijd van mijn evenwichtsstoornissen. Ik kan haar behandeling van harte aanbevelen.”

– Sabine –

”Hannelore heeft mij geholpen om mezelf weer energieker te voelen en beter in mijn vel te zitten. Ik vond het zo fijn dat Hannelore zo betrokken was en is. Ik weet namelijk zeker dat ik altijd bij Hannelore terecht kan en ze meteen voor me klaar zal staan.”

– Lonne –

”Al geruime tijd kon onze middelste dochter moeilijk in slaap vallen. Ook werd ze elke nacht meermaals wakker. Twee sessies met Hannelore zorgden voor een enorme verbetering in enkele dagen. Inmiddels slaapt onze dochter prima en zijn wij ontzettend dankbaar voor haar hulp. Ik kan haar werkwijze van harte aanbevelen. Meerdere mensen heb ik al mogen doorverwijzen met eveneens volle tevredenheid.”

– Erwin –