Over mij

Wie is Hannelore
“Wie is de dame nu, waardoor ik op haar pagina kijk, wat heb ik nodig?” Wellicht vraag je je dit af. Weet je, soms kun je niet altijd verwoorden wat je nodig hebt, maar voel je wel dat jij iets anders nodig hebt. En alleen dat is al genoeg. En ik? Ik praat niet graag over mezelf, zoals ik ben voelt voor mij vanzelfsprekend. Anderen ervaren het anders 😉

Ervaringen
“Hannelore, jij bent altijd zo oordeelloos, luistert en bent daarnaast heel praktisch. Jij kunt verwoorden wat er diep van binnen nog wringt in mij. Ik voel me begrepen, gezien en gehoord. Zonder dieet voel ik me na 1,5 uur kilo’s lichter.”

Dat is een kleine opsomming van ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan. Daarnaast ben ik lekker ontspannen, neem ik alle tijd voor jou en ervaar ik het liefste alles in het moment.

Spiritueel
Van kinds af aan voel ik net wat meer, stemmingen, gevoel, sferen. Iets wat ik toen niet wist maar nu verdraaid goed mijn weg in weet. De bezem hou ik in de kast, tastbaar maken wat er in jou zit. Dat inzichtelijk maken en jou daardoor laten groeien. Dat doe ik het allerliefste.

Energiek
Om lekker soepel en energiek te blijven voetbal ik graag samen met mijn twee jongens. Als ik alleen ben hockey en hardloop ik graag tot mijn gezicht een mooie rode kleur heeft. Om daarna heerlijk te douchen en even lekker onder een dekentje te ploffen met een mooi boek. Inspanning vs ontspanning: dat past bij mij.

Speels en vrij
Kleuren binnen de lijntjes is niet mijn grootste passie. Dingen doen omdat het zo hoort of wordt verwacht evenmin. Het tekenen van mijn eigen verhaal, lekker speels en vrij, dat is waar mijn hart het snelste van gaat kloppen.

En daar help ik ook jou graag verder mee!

Nieuwsgierig, neemt contact op

Hannelore